Personvernerklæring for Osterøykroa

På Osterøykroa, som er tilgjengelig fra OsterØygroa.no, er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personvernerklæringsdokumentet inneholder typen informasjon som samles inn og registreres av Osterøykroa og hvordan vi bruker den.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger mer informasjon om vår personvernpolicy, ikke nøl med å kontakte oss.

Logg filer

Osterøykroa følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hosting selskaper gjør dette og en del av hosting tjenester 'analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP) adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato og klokkeslett, henvisning / utgangssider, og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til noen informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle demografisk informasjon. Vår personvernpolicy ble opprettet med hjelp av personvernpolitikkgeneratoren.

Personvernpolitikk

Du kan konsultere denne listen for å finne personvernerklæringen for hver av Osterøykroas reklamepartnere.

Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som cookies, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på Osterøykroa, som sendes direkte til brukerens nettleser. De mottar automatisk din IP-adresse når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten av deres reklamekampanjer og/eller til å tilpasse reklameinnholdet du ser på nettstedene du besøker.

Vær oppmerksom på at Osterøykroa ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts personvernpolicy

Osterøykroas personvernpolicy gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi at du konsulterer de respektive retningslinjene for personvern for disse tredjeparts annonseservere for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du kan velge bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere cookies gjennom dine individuelle nettleseralternativer. For mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med bestemte nettlesere, finner du den på nettleserens respektive nettsteder.

Informasjon om barn

En annen del av vår prioritet er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og omsorgspersoner til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede sin online aktivitet.

Osterøykroa samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg sterkt til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjerne slik informasjon fra våre poster.

Nettbasert personvernpolicy bare

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre nettaktiviteter og gjelder for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler og/eller samler inn i Osterøykroa. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernpolicy og godtar dens vilkår og betingelser.