Velkommen til Osterøykroa!
JaFsburger med drikke
Hamburgere, dobbeltdekker, med frisk salat, agurker, tomatskiver, løkringer, hamburgerdressing og hamburgerbrød. Valgfri drikke. Et skikkelig måltid når du er sulten.

JaFs-burgeren er flaggskipet i menyen. To saftige hamburgere i samme brød. Valgfri størrelser; 200 g, 320 g og 380 g. Et godt og mettende måltid når du er skikkelig sulten. Bare nyt det.
Biffsnadder
På kort tid er biffsnadder blitt en fulltreffer blant spisegjestene våre. Kjøttet er rent. Kjøttbitene saftige. Sopp, tomater, frisk salat og mais hører til sammen med JaFs gode pommes frites.

Lyst på et godt måltid?
Besøk nærmeste JaFs-sted og spis godt.
Hamburger-meny med pommes frites & drikke
Hamburger med frisk salat, agurker, tomatskiver, løkringer, hamburgerdressing og hamburgerbrød.

Spesialitet hos JaFs. Vi legger vår sjel i å lage så gode hamburgere som mulig, slik at du som kunde skal bli meget godt fornøyd. Kjøttet er rent og saftig. Du får med det klassiske tilbehøret som gjør en hamburger førsteklasses, eller vi lager den etter dine ønsker.
Kyllingburger-meny med pommes frites & drikke
Meget god 150 g kyllingburger med frisk salat, agurker, tomatskiver, løkringer, hamburgerdressing og hamburgerbrød. Pommes frites. Valgfri drikke.

Mange setter pris på det ekstra sunne hvite kjøttet som er i kyllingburger. Hos JaFs får du flere valg. Vil du spise magert kyllingkjøtt, så får du det hos oss.
Chicken nuggets
Smakfulle biter med malt kyllingkjøtt som har en nydelig sprø skorpe. Mange velger det hvite kyllingkjøttet fordi det er magert og godt, andre fordi kylling bare er godt.

Løvstek i brød
Løvsteken er som navnet sier et tynt stykke kjøtt men med en rik smak. Frisk salat, tomat, mais, løkringer og dressing hører med sammen med et saftig godt brød.

Godt kjøtt. Rent og velsmakende. Løvbiff har mange tilhengere og er en av våre bestselgere i alle landets JaFs-butikker.
Is
Når du besøker JaFs skal du ha det godt. Vi tilbyr en softis og et utvalg av de beste isproduktene som er å få markedet. Kom og prøv.

Kuleis i kjeks eller beger
Milkshake

Vi er kjent for den gode milkshake. Mange spennende varianter. Jordbær, sjokolade vanilje, cappuchino, pistasj, banan, blåbær, caramel, classic cherry. Valget er ditt. Hvis du liker alle kan du komme innom ofte. Milkshake er et produkt av melk og frukt. Begge deler er godt!

Og hver onsdag er det tilbud på Milkshake: Kun 29,- Vår milkshake er forresten like god på mandag, tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag! Velkommen!!
  Åpningstider
Mandag - torsdag 11:00 - 21:00
Fredag 11:00 - 22.00
Lørdag og søndag 13:00 - 22.00

Ved arrangement har vi åpent senere og ofte til 01:00
Bevegelige helligdager åpner vi klokka 13.00.Kontakt Osterøy
Tel : 56 19 34 34
Fax: 56 19 34 35
Epost: roy-dy@online.no
Roy Dyrkolbotn


Kontakt Florida, USA
Tel : 001-772-214-9885
Fax: 001-772-934-6402
Epost:sdyrkolb@online.no
Svein Dyrkolbotn


        Rediger